Умният трик на японските минитрактори, който никой не обсъжда

Wiki Article

Ергономичната конструкция на машината облегчава труда на оператора и е адаптирана към климатичните условия на суровите руски региони.

Колкото по-разнообразна и по-сложна е тегличката, толкова по-висока е степента на гъвкавост на машината, проявяваща се в способността за извършване на многостранна работа.

Опцията круиз-контрол помага на транспорта да поддържа постоянна скорост на пресечената местност при преодоляване на ухабов, кочек, изработка.

Оборудване за бетон, бетоносмесители, бетононасоси, вибратори

Из минусите японските мини-трактори за домашно стопанство отбелязват високата цена, изискването в обслужването и необходимостта за каза на частите направление от производителя в случай на поломка на машината.

К особеностите на моделния ред минитрактори Кубота се отличава с маневренност и лёгкость в управлении. Такива показатели се постигат за сравняване на прилагането на реверсивно оборудване, работещо за сметка на гидравлики.

Универсално решение Къде планирате да премествате на трактора?

Технически характеристики на минитрактора (и двигателя):

Японски минитрактори Сикономьте свое време, пройдя нашия тест! Наличие на кабини

Без рубрики Булдозери Комбайни Новости Оборудване Потоварници Прицепи Трактора Екскаватори

Използването на материали от сайта е възможно само ако на нашия сайт е инсталирана активна връзка.

Ние предоставяме достоверна информация за поканените стоки в аукционните списъци, в които е посочена оценка на техниката, произведена с професионални оценки.

Два типа движка — дизелов и бензинов (карбюраторен). Дизельные мощнее, екологично. Бензиновите работят по-добре на студа, отличават се с добър товар, производителност.

Минитракторите се закупуват без посредници по аукционна цена.

Report this wiki page